Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس هیئت مدیره انجمن پخش استان اصفهان، آموزش شیوه‌ها و تکنیک‌های جدید بازاریابی و فروش را از ضروریات دنیای امروز دانست و از همکاری با جهاددانشگاهی واحد اصفهان برای برگزاری دوره‌های آموزشی در این زمینه خبر داد.

جمشید سلطانی در گفت‌وگو با ایسنا ​​​​​​در این باره، اظهار کرد: باتوجه به اینکه از یک سو موضوع فروش مبحثی تخصصی است و از سویی دیگر تربیت و پرورش نیروهای فروش در دنیای امروز از اهمیتی ویژه برخوردار است، برگزاری دوره‌های آموزشی در این حوزه از ضروریات مهم تلقی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تجارت داد و ستد کالا یکی از ضروریات دنیای امروز است. در این بازار گسترده و پیچیده، ظرفیت برای پذیرش نیروی کار بسیار است و می‌تواند بستری عمیق برای اشتغال باشد.

سلطانی با بیان اینکه در دنیای امروز تجارت و داد و ستد هر روز پیچیده‌تر می‌شود، یادآور شد: درهمین راستا آموزش افراد توانمند از یک سو عاملی برای اشتغال بیشتر جوانان و از سویی دیگر پاسخی برای نیاز صنعت خواهد بود.

رئیس هیئت مدیره انجمن پخش استان اصفهان به امضای تفاهم‌نامه با جهاددانشگاهی اصفهان در زمینه برگزاری دوره‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: انجمن پخش با پرورش نیروهای خبره در زمینه فروش هم اشتغالزایی را تامین خواهد کرد و هم پاسخی برای نیاز صنعت در تامین نیرو متخصص است. جهاددانشگاهی اصفهان یکی از مراکز سرآمد در پرورش نیرو است که با همکاری آنها بزودی دوره کاربردی و حرفه‌ای فروش را برگزار خواهیم کرد.

سلطانی بر ضرورت استمرار این دوره‌ها تاکید و تصریح کرد: درنظر داریم این دوره را تاجایی تکرار کنیم که تا نیاز رو به رشد نیرو تامین شود. 

وی به اشتغال هشت هزار نفر در مرکز پخش استان اشاره کرد و توضیح داد: در گام نخست این دوره برای اعضای انجمن برگزار می‌شود و در گام بعدی در نظر داریم با توسعه این دوره‌های آموزشی همه کسانی که با فروش مرتبط هستند از خروجی این دوره بهره‌مند شوند.

رئیس هیئت مدیره انجمن پخش استان اصفهان با تاکید بر کاربردی بودن این دوره آموزشی، خاطرنشان کرد: این دوره بر کاربردی و عملی بودن تمرکز دارد. در این دوره تمرکز بر استفاده از تکنیک‌های عملی و کاربردی برای آموزش شیوه‌های نوین فروش و آموزش ارتباط هرچه بهتر با مشتریان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی اصفهان آموزش فروش ايسنا اصفهان دوره های آموزشی دنیای امروز انجمن پخش پخش استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم

در روزی که به نام معلم نام‌گذاری شده است، از معلمی روایت می‌کنیم که با ثبت‌نام کودکان نیازمند، لبخند گرمابخش خود را به آنها هدیه می‌کند تا جلوه‌ای از فداکاری معلمان این سرزمین را به نمایش بگذارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، سمیه حبیبیان یکی از مدیران پر انرژی و صبور منطقه ناحیه یک شهرکرد است که در همان دوران تحصیل خود در مقطع ابتدایی شیفته آموزش دادن شد و با برگزاری کلاس‌های تقویتی برای هم‌کلاسی‌های خود طعم شیرین معلمی را چشید.

حبیبیان می گوید: پس از به پایان رسیدن دوران دبیرستان در رشته علوم تربیتی فارغ‌التحصیل شدم و همچنان عشق آموزش و شغل معلمی در روح و جان من پرورش پیدا می‌کرد و با توجه به علاقه فراوانم به کودکان و پس از گذشت سال‌ها مدیر کودکستان شدم.

وی ادامه می‌دهد:با شور و اشتیاق فراوان حتی در دوران شیوع کرونا از آموزش دادن و پذیرش کودکان با توان مالی ضعیف به صورت رایگان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دست بر نداشتم، زیرا معتقدم اگر کار برای خدا باشد ماندگار می شود.

او با بیان اینکه همیشه تلاش می‌کنم تا کودکان سرزمینم را آن‌چنان که سزاوار آموزشی شایسته هستند پرورش دهم، می‌گوید:به همین خاطر از تمام ساحت‌های تعلیم و تربیت بهره می‌گیرم، زیرا اثر تربیتی سال‌ها در روح و روان و زندگی فردی و اجتماعی نوآموز می‌ماند.

حبیبیان با بیان این که هیچ نوآموزی نباید به علت مشکل مالی از آموزش محروم بماند می‌افزاید: هنگامی که فارغ‌التحصیل رشته علوم تربیتی شدم، تصمیم گرفتم نسلی انقلابی و حسینی را تربیت کنم و این رسالت را سرلوحه کار خود قرار دهم.

وی با اشاره به یک خاطره تصریح می کند:چند روزی بود که یک پسر بچه هر روز با حسرت پشت در کودکستانم به کودکان مشغول بازی نگاه می‌کرد و با لبخندی غم‌انگیز آنجا را ترک می‌کرد، پس از جست‌وجوی بسیار توانستم با خانواده این کودک ارتباط برقرار کنم و متوجه شدم که خانواده او توان مالی خوبی ندارد به همین خاطر این کودک را به صورت رایگان در کودکستان ثبت‌نام کردم.

حبیبیان اعتقاد دارد رابطه بین معلم و نوآموز اگر صادقانه باشد می‌تواند همچون محبتی شعله‌ور شود که در تمام طول زندگی اشاعه پیدا می‌کند و آن زمان است که انسان رشد پیدا می‌کند.

کد خبر 749564

دیگر خبرها

  • برای رفع مشکلات نیازمند اتحاد و وحدت میان دستگاه‌های مختلف هستیم
  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • بازار فروش گیاهان محلی زنجان در فصل بهار
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است